Sonic & All-Stars Racing
IMDb
Kingsoft Office 5.11
Fiets! NL
Cool Tiles
SkipTheMenu
WhatsApp Messenger
Owly
Uit de Doofpot
Vivino Wine Scanner
Couverts
Spotify

Leuke apps

Ben je op zoek naar een nieuwe leuke app voor op je smartphone? Dan ben je hier aan het goede adres. Op leukeapps.org hebben wij een verzameling gemaakt van de leukste apps op dit moment.

De apps hebben we ingedeeld in de welbekende categorieën. Zoek je bijvoorbeeld een nieuw leuk spel voor op je telefoon, of een handige office app, wij hebben ze allemaal voor je verzameld.

Momenteel hebben wij alleen een overzicht van de leukste apps voor Apple's iOS, Google's Android en Windows Windowphone een verzameling. Mochten er in de toekomst andere besturingssystemen met apps bijkomen, dan zullen we daar hier zeker van verslag doen. Hou de site dus in de gaten voor deze platforms.

Leuke apps zijn voor ons apps die verbazen, vernieuwend zijn, of juist uitblinken in eenvoud.

Wij proberen alle leuke apps te verzamelen voor jou. Mocht je zelf een idee hebben voor een leuke app, neem dan contact met ons op.

Top tien leukste apps

Hierboven hebben wij een selectie gemaakt van de tien leukste apps van dit moment. Deze selectie is in willekeurige volgorde.

De leukste apps worden door ons geselecteerd en uitgekozen om hier een actueel en gevarieerd aanbod van apps te tonen. Voor jong en oud en groot en klein.

We hebben een tip-mogelijkheid, waar jij jouw leukste apps kunt tippen aan ons.

Verderop kun je het complete overzicht leuke apps zien.